(+45) 20 60 27 51 info@claussmede.dk

Montagearbejde

Det kræver stor ekspertise at udføre montagearbejde, da konstruktionerne som regel ikke er standardløsninger. Claus’ Smede & Multiservice har siden 2012 arbejdet med montagearbejde i Midtjylland. Indgår du et samarbejde med Claus’ smede & multiservice, vil du opleve et alsidigt kendskab til avancerede svejsninger og montering af stålkonstruktioner. Der vil altid være gode råd at hente og mulighed for kreative løsninger. Det er som udgangspunkt målet, at komme så tæt på dine ideer som muligt, samtidig med at montagearbejdet bliver sikkert konstrueret og monteret. Du vil opleve et firma, som har kompetent udstyr til at udføre forskelligt montagearbejde og kender til de specifikke krav og regler om holdbare konstruktioner og ideelle opsætninger.

CERTIFICERET SVEJSNING

Med et godkendt svejsepas til certifikat svejsning kan Claus’ Smede & Multiservice udføre forskelligt montagearbejde i Midtjylland, og bl.a. hjælpe dig med:

Havelåger
Altaner
Gelænder
Stålhaller
Kontorbygninger
Stålkonstruktioner
Bjælker til lofter
Søjler til bygninger
Udførelse af konstruktioner i groft bygningstål

MONTAGEARBEJDE UDFØRT EFTER DINE BEHOV

Som faglært kleinsmed kan Claus’ smede & multiservice hjælpe dig med forskellige montageløsninger, som holder mange år i fremtiden. Med tilknytning til eget værksted, er det muligt at bearbejde og arbejde med forskellige jernkonstruktioner.
Der bruges bl.a. stål 235 til udformning af elementer til montagearbejde. Denne ståltype er særligt velegnet til svejsninger og forskellige bug, da den er nem at arbejde med og har en god formbarhed. Stål 355 egner sig til slidsstærke konstruktioner og boringer af huller. Desuden benyttes rustfrit stål også til forskellige produktioner.